tag:blogger.com,1999:blog-2535526464494981343.post620925063028269083..comments2023-06-18T17:07:15.813+03:00Comments on Скрит кулинарен талант!: ПИЛЕШКИ ПЪРЖОЛИ СЪС СМЕТАНА И ...Benitahttp://www.blogger.com/profile/07281858664401905136noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2535526464494981343.post-24427645931618534732012-02-02T12:51:54.776+02:002012-02-02T12:51:54.776+02:00Мъхче, опитай - няма да съжаляваш! Мерси Маги:)Мъхче, опитай - няма да съжаляваш! Мерси Маги:)Benitahttps://www.blogger.com/profile/07281858664401905136noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2535526464494981343.post-54741845708025226662012-02-02T12:40:13.791+02:002012-02-02T12:40:13.791+02:00Бени, много апетитни са ти станали пържолките, има...Бени, много апетитни са ти станали пържолките, имат и сосче...ммм <br />Поздравления, Маги :)Magi Yordanovahttps://www.blogger.com/profile/04280594988284355316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2535526464494981343.post-77307938746527262332012-02-01T20:03:36.986+02:002012-02-01T20:03:36.986+02:00Ммм,. Звучи много ароматно. Обожавам всички състав...Ммм,. Звучи много ароматно. Обожавам всички съставки, начело с маточината. Но не ми е хрумвало да я добавям в подобно ястие.Другия път ще опитам!<br />Хубава вечер!Мъхhttps://www.blogger.com/profile/04199840294948100651noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2535526464494981343.post-50461521846243310172012-01-31T08:22:36.713+02:002012-01-31T08:22:36.713+02:00Благодаря!Благодаря!Benitahttps://www.blogger.com/profile/07281858664401905136noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2535526464494981343.post-32556474109474493682012-01-30T21:26:19.292+02:002012-01-30T21:26:19.292+02:00Бени, много вкусни пържолки! Как бих затопила хапк...Бени, много вкусни пържолки! Как бих затопила хапка хляб в това сосче...мммм<br />Поздрави и топла вечер!Таняhttps://www.blogger.com/profile/14342300360302768590noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2535526464494981343.post-7196056794891752352012-01-30T09:19:58.553+02:002012-01-30T09:19:58.553+02:00Мерси за интереса:))
На село лятото за пръв път пр...Мерси за интереса:))<br />На село лятото за пръв път правих китайско и сложих маточина, но свежа - получи се много добре! Тогава си я изсуших и сега я ползвам често.Benitahttps://www.blogger.com/profile/07281858664401905136noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2535526464494981343.post-74010146973299440722012-01-29T21:48:52.056+02:002012-01-29T21:48:52.056+02:00Страхотно изглежда това филе, много обичам такава ...Страхотно изглежда това филе, много обичам такава комбинация!<br />Обаче нещо ново виждам тук - добавката на маково семе и маточина. Маково семе винаги имам и ползвам, но за сладкиши и питки, за добавка към месо не съм се сещала...а маточината е любима моя билка - много обичам аромата и, харясвам я за чай, но не знаех, че може да се овкусява месо с нея...какъв вкус му придава, интересно ми е?<br />Хубава нова седмица, макар че ще е доста студена!Мариетаhttps://www.blogger.com/profile/04473803565667013455noreply@blogger.com