четвъртък, 6 октомври 2011 г.

ЗАПЕКАНКА ОТ СТАР ТУТМАНИК И КОЛБАС


Една бърза и лесна вечеря:)

Рецепта:

3 бр кренвирши
2-3 парчета стар тутманик (хляб)
100 гр сирене
3-4 бр яйца
4-5 суп.л. кисело мляко
1 триъгълниче топено сирене
розмарин
1 скилидка чесън

В подмазана тава нареждаме нарязания на ивици кренвирш и запичаме до готовност. След това отгоре плътно нареждаме нарязания на филии тутманик и заливаме със сместа от сирене и яйца.  Печем до като се получи кафеникава коричка. След като извадим от фурната, сервираме като залеем със сос, приготвен от киселото мляко, топеното сирене, чесъна и розмарина (варим го до разтопяване на сиренето). Гарнираме по желание.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментара Ви ще бъде одобрен от мен, след което без съмнение ще бъде качен :)

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.