понеделник, 31 януари 2011 г.

ПИЛЕШКО ФИЛЕ С МЕД, ГОРЧИЦА И ГАЛЕТА


Рецепта:

1 бр пилешко филе - около 600 гр
1 суп. л горчица
1 суп. л мед
подправка за пиле
200 гр галета за овалване

Нарязваме пилешкото филе на пържоли и го оставяме за 30-40 мин в соса от горчицата, меда и подправката.


В леко подмазана тава нареждаме предварително оваляните в галета пържоли и слагаме да печем за около 30-40 мин, в зависимост от фурната.


След като са готови, може да сервирате с гарнитура по желание - при мен беше картофено пюре.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментара Ви ще бъде одобрен от мен, след което без съмнение ще бъде качен :)

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.