Честно казано не намирам рецептата за тази торта, но ще я напиша по спомен:
Рецепта:
1 пак. домашна юфка
1 пак. краве масло
1 л.прясно мляко за крема
1 пак. нишесте по желание
1 1/2 ч.ч. захар за крема
ванилия
В тава разтопяваме маслото и леко запичаме юфката, като разбъркваме 2-3 пъти. След като юфката се размеси добре с маслото, заливаме с предварително приготвения крем от мляко, нишесте и захар и връщаме във фурната за около 5-10 минути. Оставяме да се охлади добре и сервираме.
Няма коментари:
Публикуване на коментар
Коментара Ви ще бъде одобрен от мен, след което без съмнение ще бъде качен :)
Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.