Рецепта:
1 бр свински врат... или друг вид свинско месо
5-6 бр пилешки крила
1 суп.л. зеленчукова подправка
3 суп.л. соев сос - тъмен
5-6 бр сухи чери доматчета
1 суп.л. суха маточина
4-5 скилидки чесън
2-3 суп.л. олио
1/2 ч.ч. бяло вино
Правим разрези на месото и слагаме в тях скилидките чесън. Намазваме обилно с всички подправки свинския врат и пилешките крила. Завиваме добре с фолио и печем за около 2 -3 часа в тенджера или гювеч (съд с капак), като преди това сме наляли 1 ч.ч. вода на дъното на съда за да се задуши месото. Сервираме с гарнитура по желание - ние пропуснахме гарнитурата:))
Изглежда невероятно вкусно! Много апетитно!Благодаря за чудесната рецепта!!!
ОтговорИзтриванеИ на мене много ми хареса това предложение, а на мойте мръвкари у дома със сигурност ще им допадне.
ОтговорИзтриванеПоздрави!