вторник, 13 март 2012 г.

ЗАПЕКАНКА А ЛА БЕНИТА


Рецепта:

500 гр кайма
10-12 бр печени чушки
100 гр сирене
5-6 кисели краставички
4 бр яйца
1/2 кофичка кисело мляко
зеленчукова подправка
3-4 суп. л. олио

На дъното на подмазана тава започваме да нареждаме продуктите в следната последователност: нарязани на едро чушки, натрошено сирене, кайма, зеленчукова подправка и назярани на ситно кисели краставички. Запичаме до готовност на каймата и правим заливка с киселото мляко и яйцата.
Сервираме топло с гарнитура по желание.



3 коментара:

  1. Бени, много апетитно предложение. Ще пробвам още в събота.
    Лек и спорен ден
    Нора

    ОтговорИзтриване
  2. Мерси Нори! Вкусно е да.. и лесно, а и не е скъпо дори:)

    ОтговорИзтриване
  3. Бени, чудесно ястие!Съчетанието на кайма със зеленчуци и финалната заливка ме спечелиха веднага!Много ми допадна рецептата,благодаря че сподели!
    Поздрави и хубав ден!

    ОтговорИзтриване

Коментара Ви ще бъде одобрен от мен, след което без съмнение ще бъде качен :)

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.