Рецепта:
1 бр пилешко филе
2 бр моркова
50-60 гр пушено свинско месо
1 глава лук
1/2 кубче зеленчуков бульон
олио за запържване на плънката
1 1/2 ч.ч. вода - за печенето
кашкавал за покриване
за соса:
1 кофичка кисело мляко
1/2 суп.л. брашно
1/2 ч.ч. вода
бульона от печените рулца
1 каф.л. сол
Нарязваме пилешкото филе на тънки широки филии и завиваме с предварително запържената плънка от ситно нарязаните лук, морков, пушено свинско и бульон. Забождаме с клечки за зъби за да не се разтвори при печенето, заливаме с вода и печем на умерена фурна до готовност.
След като рулцата са готови, заливаме с приготвения сос от кисело мляко, брашно, вода и соса от печенето, и нареждаме нарязан на филии кашкавал върху самите рула.
Печем още 10-12 минути и сервираме топли.
... без дегустаторката на къде:)))
Страхотно е Бени! И соса с кисело мляко! За дегустаторката няма да говоря, защото и нея ще изям... :))))
ОтговорИзтриванеОооо,огладнях! Това месце е толкова апетитно и примамливо. Записвам си рецептата и ще намеря подходящ момент да е поднеса.
ОтговорИзтриванеМного апетитно Бени!Поздрави и хубав ден!
ОтговорИзтриванеБлагодаря ви дами:))
ОтговорИзтриванеПриятен ден и на вас:)
Ау, много апетитно:) Искам да опитам:)
ОтговорИзтриванеИдвай на гости:)
Изтриване