Бисквитена торта правя само, когато Васето иска - той я обожава, но не я предпочита с добавки, а класическа и поради тази причина я правя по тази
Рецепта:
2 пак обикновени бисквити
1 1/2 пак нишесте ягода
1 1/2 чч захар
1 л прясно мляко
захарни пръчици за поръсване
Сваряваме крема и започваме в тава да редуваме бисквити и крем, като завършваме с крем. След като тортата се охлади поръсваме с пръчиците. нарочно правя крема по-гъст, а да не изплуват бисквитите и да не се развали формата на тортата.
Ето и още разновидности на любимия десерт на синът ми:)
ето и новото попълнение към колекцията:
02 декември 2011
Стига де.Толкова се опитвам , и само този резултат...
ОтговорИзтриванеКакъв е резултата:))
ОтговорИзтриване