Тази рецепта можем да я сложим в графа "Мързеливи манджи", защото не изисква никакви кулинарни или други умения:)
Рецепта:
6-7 бр свински вратни пържоли
1 литър вода
зеленчукова подправка
1 суп.л. червен пипер
черен пипер на вкус
3-4 суп.л. брашно
магданоз
малко мазнина
сварен ориз за гарнитура
В йенска тенджера поставяме пържолите, водата и подправките и печем във фурната за около 1:30 - 2 часа - до готовност на месото. След това сгъстяваме соса с разтвореното във вода брашно и връщаме обратно във фурната за около 10 минути. Поръсваме с пресен магданоз.
Сервираме с предварително сварен ориз в подсолена вода.
Добре изглежда и със сигурност е вкусно!
ОтговорИзтриванеМного вкусно изглежда с тази куличка от ориз:).И лесно за приготвяне, много обичам такива рецепти:).
ОтговорИзтриванеДа - омете се на бързо:)
ОтговорИзтриване