сряда, 16 март 2011 г.

ВИНЕН КЕБАП БЕЗ ВИНО


Тази рецепта можем да я сложим в графа "Мързеливи манджи", защото не изисква никакви кулинарни или други умения:)

Рецепта:

6-7 бр свински вратни пържоли
1 литър вода
зеленчукова подправка
1 суп.л. червен пипер
черен пипер на вкус
3-4 суп.л. брашно
магданоз
малко мазнина

сварен ориз за гарнитура

В йенска тенджера поставяме пържолите, водата и подправките и печем във фурната за около 1:30 - 2 часа - до готовност на месото. След това сгъстяваме соса с разтвореното във вода брашно и връщаме обратно във фурната за около 10 минути. Поръсваме с пресен магданоз.
Сервираме с предварително сварен ориз в подсолена вода. 

3 коментара:

  1. Добре изглежда и със сигурност е вкусно!

    ОтговорИзтриване
  2. Много вкусно изглежда с тази куличка от ориз:).И лесно за приготвяне, много обичам такива рецепти:).

    ОтговорИзтриване

Коментара Ви ще бъде одобрен от мен, след което без съмнение ще бъде качен :)

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.